Telefoonnummers

Op iedere patiëntenkamer staat een telefoon waarop u de patiënt rechtstreeks kunt bereiken. Het juiste nummer vindt u op het kaartje dat u van de patiënt zelf of van de verpleegkundige heeft gekregen. Heeft u geen kaartje gekregen, dan kunt u het telefoonnummer ook vragen bij de afdeling Receptie & Beveiliging, telefoon: 
0495 - 57 21 00

Telefoonnummers

Adresgegevens                      

SJG Weert
Vogelsbleek 5
6001 BE Weert

E-mail: 
info@sjgweert.nl

Bereikbaarheid en parkeren

WhatsApp

Wilt u snel en makkelijk een algemene vraag stellen, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u ons een WhatsApp bericht sturen via telefoonnummer:
06 - 42 79 61 56

Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur wordt uw vraag doorgaans binnen een uur beantwoord. Buiten deze tijden kunt u uiteraard ook een bericht sturen; het antwoord volgt dan de eerstvolgende werkdag. U kunt met SJG Weert appen bij algemene vragen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over openings-, toegangstijden, bereikbaarheid, telefoonnummers, algemene voorlichtingsvragen of vragen over informatieavonden.

Uit privacy- en veiligheidsoverwegingen wisselen we via WhatsApp geen medische gegevens uit. We kunnen u via WhatsApp dan ook niet helpen met vragen over uw behandeling, onderzoeksuitslagen of andere medisch inhoudelijke vragen. Neem hiervoor contact op met uw (huis)arts of de polikliniek waar u onder behandeling bent. Ook is het niet mogelijk om afspraken te verzetten of af te zeggen via WhatsApp; bel hiervoor met de polikliniek waar u onder behandeling bent.

Het WhatsApp-nummer van SJG Weert wordt alleen gebruikt voor WhatsApp-berichten. U kunt niet met dit nummer bellen.

Vragen?

WhatsApp is geschikt voor:
• Folderaanvragen
• Aanmelden voor een informatieavond
• Algemene voorlichtingsvragen
• Voor het doorgeven van suggesties of ideeën

WhatsApp is niet geschikt voor:
• Spoedvragen
• Uitwisseling van medische gegevens
• Doorgeven van kamernummers
• Het verzetten van afspraken

Spoed?
Heeft uw vraag spoed? Gebruik dan géén WhatsApp, maar bel dan met:

Receptie SJG Weert 
0495 - 57 21 00

Spoedpost Weert 
0495 - 677 677  (alleen buiten kantooruren)