De buitenpoli's van SJG Weert

SJG Weert heeft een aantal buitenpoli’s. Dit zijn spreekuren op locatie in Budel, Ittervoort en Panningen. De specialist komt naar de buitenpoli toe, zodat bewoners van deze regio’s dichtbij huis terechtkunnen voor bepaalde (poliklinische) afspraken en niet meer altijd naar het ziekenhuis hoeven te komen.  

In veel gevallen zijn artsen voor hun spreekuur niet afhankelijk van een locatie. Met de buitenpoli’s brengen zij de (poliklinische) zorg dan ook naar de patiënt toe.

Cranendonck
In het Budels Medisch Centrum kunt u terecht voor het spreekuur van gynaecologie, interne geneeskunde, kindergeneeskunde en longgeneeskunde.

Leudal
In het Medisch Centrum Ittervoort (ook wel Huisartsenpunt Ittervoort) kunt u terecht voor het spreekuur van gynaecologie, chirurgie, interne geneeskunde, geriatrie (ouderengeneeskunde) en neurologie.

Peel en Maas
De gynaecologen van SJG Weert zijn wekelijks te vinden bij Verloskundige praktijk Van Hal. Hier kunt u niet alleen terecht bij een zwangerschap, maar ook voor andere gynaecologie kwesties.

Een afspraak op de buitenpoli

Wilt u gebruikmaken van een buitenpoli? Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak. Er wordt dan bekeken of het in uw situatie mogelijk is. Dit is afhankelijk van uw ziektebeeld. Vervolgonderzoek en behandeling vinden wel altijd plaats in het ziekenhuis.