Bereikbaarheid SJG Weert met de auto

Wanneer u met de auto komt treft u bij alle invalswegen van Weert blauwe ANWB-borden aan. U kunt betaald parkeren in onze eigen parkeergarage of op het parkeerdek. De inrit bevindt zich aan de Graafschap Hornelaan.

Parkeertarieven per 1 maart 2020
De eerste 15 minuten kunt u gratis parkeren. Daarna betaalt u €1,30 (15 - 60 minuten) en voor elke volgende 30 minuten €0,60. Bent u uw kaart verloren, dan kunt u voor €6,00 een dagkaart halen bij de receptie in de centrale hal.  Meer informatie, zie: 
Parkeren

Dag- en weekkaarten
Wanneer u het ziekenhuis meerdere keren per dag bezoekt kan het voordeliger zijn om een dagkaart te kopen. Hiermee kunt u gedurende 24 uur onbeperkt in- en uitrijden. De dagkaart kunt u bij de receptie in de centrale hal kopen tegen inlevering van uw parkeerkaart en kost €6,00.

Als u als bezoeker of als patiënt, meerdere keren per week van de parkeergelegenheid gebruik maakt, kunt u een weekkaart kopen. Hiervoor heeft u een aanvraagformulier nodig dat verkrijgbaar is op de afdeling of polikliniek die u bezoekt. Met het aanvraagformulier kunt u bij de receptie in de centrale hal de weekkaart kopen tegen inlevering van uw dagkaart en betaling van €12,00.

Gereserveerde plaatsen voor minder validen
Voor bezoekers met een invalidenparkeerkaart zijn plaatsen gereserveerd op het bovendek voor de hoofdingang. Het is ook mogelijk bezoekers te laten in- en uitstappen voor de hoofdingang.

Trein

De trein brengt u tot in het centrum van Weert. Het ziekenhuis bevindt zich op circa 15 minuten loopafstand van het NS station. Als u het station verlaat, volgt u de Stationsstraat en de Langstraat tot aan de St. Martinuskerk. Voorbij de kerk slaat u rechtsaf en volgt de weg (bocht links, bocht rechts) tot u uitkomt op de Emmasingel. U steekt nu de straat over en volgt de Vogelsbleek. Na ongeveer 250 meter ziet u aan de linkerkant SJG Weert liggen. Voetgangers kunnen de ingang bereiken via een trap of via een zebrapad halverwege het parkeerdek.

Bus

Stadsdienst Weert
Lijn 1      Boshoven 
Lijn 2      Laar - Molenakker
Lijn 3      Leuken - Centrum

Regiobus
Lijn 73    Roermond - Ittervoort - Weert
Lijn 74    Stramproy - Weert - Nederweert