Route en parkeren

Bereikbaarheid per auto

Wanneer u met de auto komt, volgt u vanaf de invalswegen de blauwe borden SJG Weert. Bij aankomst kunt u (betaald) parkeren in onze parkeergarage of op het parkeerdek. De inrit bevindt zich aan de Graafschap Hornelaan.

Parkeertarieven per 1 februari 2024
De eerste 15 minuten kunt u gratis parkeren. Bij een parkeerduur tot 30 minuten betaalt u een gereduceerd tarief van € 0,90. Daarna betaalt u € 1,80 per uur. Bent u uw inrijkaart verloren, dan kunt u voor € 7,20 een dagkaart halen bij de receptie in de centrale hal. 

Dag- en weekkaarten
Wanneer u het ziekenhuis meerdere keren op 1 dag bezoekt kan het voordeliger zijn om een dagkaart te kopen. Hiermee kunt u gedurende 24 uur onbeperkt in- en uitrijden. De dagkaart kunt u bij de receptie in de centrale hal kopen tegen inlevering van uw inrijkaart en kost € 7,20.

Als u als bezoeker of als patiënt meerdere keren per week gebruikmaakt van ons parkeerterrein kunt u een weekkaart kopen. Hiermee rijdt u gedurende 7 dagen onbeperkt in en uit. Het aanvraagformulier hiervoor is verkrijgbaar bij de polikliniek of afdeling die u bezoekt. Met dit formulier koopt u bij de receptie in de centrale hal de weekkaart, tegen inlevering van uw inrijkaart en betaling van € 14,40.

U kunt bij de receptie contact of per pin betalen. Het verlies van dag- en weekkaarten is voor eigen rekening.

Gereserveerde plaatsen voor minder validen
Voor bezoekers met een invalidenparkeerkaart zijn plaatsen gereserveerd op het bovendek voor de hoofdingang. Het is ook mogelijk bezoekers te laten in- en uitstappen voor de hoofdingang.

Trein

De trein brengt u tot in het centrum van Weert. Het ziekenhuis bevindt zich op circa 15 minuten loopafstand van het NS station. Als u het station verlaat, volgt u de Stationsstraat en de Langstraat tot aan de St. Martinuskerk. Voorbij de kerk slaat u rechtsaf en volgt de weg (bocht links, bocht rechts) tot u uitkomt op de Emmasingel. U steekt nu de straat over en volgt de Vogelsbleek. Na ongeveer 250 meter ziet u aan de linkerkant SJG Weert liggen. Voetgangers kunnen de ingang bereiken via een trap of via een zebrapad halverwege het parkeerdek.

Bus

Stadsdienst Weert
Lijn 1      Boshoven 
Lijn 2      Laar - Molenakker
Lijn 3      Leuken - Centrum

Regiobus
Lijn 73    Roermond - Ittervoort - Weert
Lijn 74    Stramproy - Weert - Nederweert

Buitenpoli's

Een aantal medisch specialisten van SJG Weert houdt regelmatig spreekuur op een andere locatie.
Wilt u hier gebruik van maken, geef dit dan aan bij het maken van de afspraak.

Budels Medisch Centrum
Grensweg 1
6021 JW Budel

Medisch Centrum Ittervoort
Leliestraat 4
6014 AN Ittervoort

Verloskundige praktijk Van Hal
Steenstraat 103
5981 AD Panningen