Klantenpanel: uw mening telt

Binnen SJG Weert zijn we continu bezig om onze zorg en dienstverlening verder te verbeteren. Daarbij vinden we de mening van patiënten en bezoekers heel belangrijk. Wilt u meedenken over verschillende onderwerpen die het ziekenhuis aangaan? Meld u dan aan voor het klantenpanel, een initiatief van SJG Weert in samenwerking met de Cliëntenraad.

Wat houdt het klantenpanel in?

  • Via WhatsApp krijgt u regelmatig een verzoek om uw mening te geven.
  • Hierbij staat duidelijk omschreven op welke manier wij uw mening vragen, bijvoorbeeld een enquête, en hoeveel tijd het ongeveer in beslag neemt.
  • Per verzoek beslist u zelf of u mee wilt doen of niet. Er zitten verder geen verplichtingen aan vast.
  • U geeft uw mening nooit via WhatsApp, maar altijd op een veilig anonieme manier, bijvoorbeeld middels een enquête op een beveiligde website.

De onderwerpen zijn altijd algemeen van aard en kunnen variëren van de leesbaarheid van onze folders en de inrichting van de verpleegafdelingen tot de toegankelijkheid van het gebouw en ons (toekomstige) zorgaanbod.

We communiceren altijd duidelijk over welk onderwerp het gaat, hoeveel tijd uw deelname in beslag neemt en in welke vorm we uw mening peilen; bijvoorbeeld via een korte enquête of in een vraaggesprek. Maar het kan incidenteel ook weleens voorkomen dat we u vragen om een keer als mystery guest uw ervaringen met ons te delen. Bijvoorbeeld: wat valt u op in het ziekenhuis? Vindt u makkelijk de weg?

Nogmaals: u bepaalt elke keer zelf of u uw mening wilt geven, er zijn geen verplichtingen. Elke keer dat u uw mening geeft, helpt ons bij het verbeteren van onze zorg en dienstverlening en stellen wij daarom enorm op prijs. Ook de Cliëntenraad wil graag weten wat de achterban beweegt. Als u hen daarbij wilt helpen, kunt u dit bij aanmelding aangeven.

Aanmeldformulier

Bij deze wil ik mij aanmelden voor het klantenpanel van SJG Weert en ontvang ik regelmatig een verzoek via WhatsApp of e-mail.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Daar zijn we heel blij mee! Vul onderstaand formulier in en u krijgt binnenkort een bevestiging via WhatsApp. Heeft u geen WhatsApp? Geef dit dan aan op het formulier en dan zullen wij u de verzoeken via de mail sturen.

klantenpanel-enquete-uitslag-nws.jpg