BeterDichtbij app

Veilig appen met de polikliniek en uw specialist van SJG Weert kan met BeterDichtbij app. In de BeterDichtbij app is het gesprek dat u heeft beveiligd en is uw privacy gewaarborgd. Via e-mail en WhatsApp heeft u die garantie niet. Hieronder geven we een korte uitleg en antwoord op de meest gestelde vragen.

Let wel: u kunt alleen gebruikmaken van de app als u hiervoor een uitnodiging heeft gehad van uw specialist. De app is niet bedoeld voor spoedeisende vragen. Neem dan contact op met uw (huis)arts, de polikliniek waar u onder behandeling bent of met het landelijk noodnummer 112.

Beeldbellen als alternatief 
 Als alternatief voor de telefonische afspraak of de afspraak in het ziekenhuis (waar mogelijk) biedt het ziekenhuis patiënten de mogelijkheid om te beeldbellen met hun arts/zorgverlener. Hieronder leggen we uit hoe dit werkt.

Werkwijze beeldbellen
Als u een (telefonische) afspraak heeft in SJG Weert en wilt beeldbellen met uw arts/zorgverlener, dient u de app BeterDichtbij op uw mobiele telefoon te installeren. Als de polikliniek waar u onder behandeling bent contact opneemt om de afspraak om te zetten, geeft u aan dat u graag gebruik wilt maken van de mogelijkheid tot beeldbellen. De polikliniekmedewerker stuurt u vervolgens een uitnodiging voor een gesprek met de arts en vertelt u hoe u dit gesprek kunt activeren. Vervolgens neemt de arts/zorgverlener op het afgesproken tijdstip via BeterDichtbij contact met u op.

Zie ook het instructiefilmpje op deze pagina over het installeren van de app  en de uitleg bij de vraag over beeldbellen voor meer informatie. Heeft u andere vragen over het beeldbellen via BeterDichtbij of heeft u hulp nodig bij het installeren van de app? Neem dan contact op met info@beterdichtbij.nl of 085 – 27 35 398.

Meer informatie
Meer informatie over Beeldbellen via BeterDichtbij vindt u hier.

Instructievideo BeterDichtbij

Heeft u een uitnodiging met activatiecode gehad van uw specialist of zorgverlener voor de BeterDichtbij app? In onderstaande instructievideo laten we zien hoe u BeterDichtbij in gebruik neemt.

Vraag en antwoord