Informatiebijeenkomsten

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, willen we de bezoekersstromen naar het ziekenhuis zo klein mogelijk houden. Voorlichtingsbijeenkomsten vinden daarom de komende tijd alleen bij uitzondering plaats.

Geen actuele items gevonden

Informatiebijeenkomst  'De bevalling'

Omdat de voorlichtingsbijeenkomsten over de bevalling voorlopig niet door kunnen gaan, vindt u op de pagina van het Vrouw-Moeder-Kind centrum de presentatie die dan gegeven wordt. Ook laat een van onze verloskundigen u via een filmpje de verloskamer en de verpleegafdeling  zien.

Presentatie en video-rondleiding

Bijeenkomsten ‘mantelzorg’

Soms is het fijn om meer te weten te komen over de wereld van zorg of tips te krijgen van een professional of andere mantelzorgers over hoe je met de situatie om kunt gaan. Daarom organiseren wij speciaal voor mantelzorgers een aantal keer per jaar cursussen of bijeenkomsten waarbij je meer te weten komt over thema’s rondom het zorgen voor iemand in je omgeving.

Wil je graag meer weten over een bepaald thema? Laat het ons weten, dan bekijken we de mogelijkheden om een bijeenkomst hierover te organiseren.

Bekijk de agenda om te zien welke bijeenkomsten en cursussen er op de planning staan.