Spoedpost Weert

De regio Weert kent één loket voor medische zorg die niet kan wachten: de Spoedpost Weert. Deze bestaat uit de Huisartsenpost van Meditta én de Spoedeisende Hulp van SJG Weert.

Huisartsenpost / Spoedpost Weert

Geopend op weekdagen van 17:00 – 08:00 uur ’s ochtends, weekenden en feestdagen. Wanneer u medische zorg nodig heeft van de huisartenpost, neemt u eerst contact op via telefoon:
0495 - 67 76 77

Spoedeisende hulp
De spoedeisende hulp (SEH) is een afdeling in het ziekenhuis waar u 24/7 terecht kunt wanneer u dringend behoefte heeft aan medische hulp. Telefoon: 0495 - 57 26 10

Patiënten die tussen 08:00 - 23:00 uur naar de SEH komen:
Patiënten betreden het ziekenhuis via de spoedpost ingang aan de voorzijde van het ziekenhuis. Vervolgens melden zij zich bij de receptie van de SEH. Daar wordt bepaald in welke wachtruimte patiënten plaats mogen nemen: de wachtruimte voor patiënten zonder coronagerelateerde klachten of de wachtruimte voor patiënten die (mogelijk) corona hebben.

Patiënten die tussen 23:00 - 08:00 uur naar de SEH komen:
Patiënten melden zich eerst bij de receptie in de centrale hal via de intercom bij de draaideur van het hoofdgebouw. De receptie neemt vervolgens telefonisch contact op met de SEH en kondigt de komst van de patiënt aan. Patiënten ontvangen van de receptie nadere instructie.

Internist acute zorg
Internist acute zorg
Internist acute zorg