Spoedpost Weert

De regio Weert kent één loket voor medische zorg die niet kan wachten: de spoedpost Weert. De spoedpost Weert bestaat uit de huisartsenpost van Meditta én de spoedeisende hulp van SJG Weert. De ingang van de spoedpost Weert is aan de voorzijde van het ziekenhuis, naast de hoofdingang. In principe kunt u alleen met een afspraak terecht op de spoedpost Weert, denk er daarom altijd aan, eerst bellen.

Neem bij een bezoek aan de spoedpost Weert altijd uw geldig legitimatiebewijs mee.

Contact
Wanneer u medische zorg nodig heeft van de spoedpost / huisartenpost, vul eerst de vragenlijst in op de website: Spoedpost Meditta - spoedzorgmeditta.nl

Routebeschrijving
Wanneer u met de auto komt, treft u bij alle invalswegen van Weert blauwe ANWB-borden met ‘Sint Jans Gasthuis’ aan. De spoedpost Weert heeft een eigen ingang en bevindt zich naast de hoofdingang van het ziekenhuis. De ingang van de spoedpost is geopend tot 21:00 uur. Daarna maakt u gebruik van de naastgelegen hoofdingang van het ziekenhuis.

Parkeren      
De ingang van de spoedpost Weert ligt aan de voorzijde van het ziekenhuis naast de hoofdingang. De inrit ligt aan de Graafschap Hornelaan. Voor bezoekers van de spoedpost zijn speciale parkeerplaatsen gereserveerd.

Apotheek
De dienstapotheek / SJG apotheek bevindt in de centrale hal van het ziekenhuis. Mocht u een recept meekrijgen na uw bezoek aan de spoedpost Weert, dan kunt u uw medicatie hier direct ophalen.

Contact

Route:
Spoedpost Weert
Vogelsbleek 5
6001 BE Weert

Voorzijde ziekenhuis, ingang via Graafschap Hornelaan.
Voor bezoekers zijn speciale parkeerplaatsen gereserveerd.

Telefoon:
Vul eerst de vragenlijst in.
Noodnummer: 112
 
Openingstijden:
17:00 – 08:00 uur
weekenden en feestdagen 

Folders

Kijk voor informatie over aandoeningen en behandelingen in het:
Folderoverzicht