Werken in een streekziekenhuis

Als je kiest voor werken in SJG Weert, kies je voor werken in een kleinschalig streekziekenhuis, midden in de stad. Samen met zo’n 1.100 collega’s lever je een bijdrage aan basiszorg van hoog niveau; direct aan het bed of op een van de ondersteunende afdelingen. Dat doe je met je collega’s binnen SJG Weert, maar zeker ook in samenwerking met onze partners in de regio. Persoonlijk contact, korte lijnen en gastvrijheid kenmerken onze manier van werken. De patiënt staat daarbij steeds op de eerste plaats.

Vacatures

OK foto team

Algemene vragen of open sollicitatie?

Ben je geïnteresseerd in werken in SJG Weert en wil je een open sollicitatie sturen? Of wil je eerst meer weten en in contact komen met een van onze teammanagers? Laat het ons weten. Bel met de afdeling HR via 0495 - 572351 of stuur een mail naar

sollicitatie@sjgweert.nl

FG-SJG-Joke-1.jpg

Leren in SJG Weert

Ook als je nog niet bent afgestudeerd is SJG Weert een uitdagende omgeving. Jaarlijks bieden we zo'n 150 stageplekken en zijn we actief in het ondersteunen van beroepsopleidingen. Daarnaast begeleiden onze specialisten artsen in opleiding.

Leren in SJG Weert

Vrijwilligerswerk in SJG Weert

Vrijwilligers maken, naast het reguliere personeel, onlosmakelijk deel uit van SJG Weert. Zonder de inzet van vrijwilligers zouden verschillende activiteiten minder gemakkelijk, duurder of zelfs onmogelijk zijn. Vrijwilligerswerk zorgt voor sociale netwerken, waardoor mensen meer bij elkaar betrokken raken.

Ook vrijwilliger worden? 

Vrijwilligerswerk

PWIJP20141105-3098.jpg

Sociaal werk binnen SJG Weert

SJG Weert wil vanuit een maatschappelijk bewustzijn iets betekenen voor mensen die niet zo gemakkelijk hun weg vinden in de wereld. Daarom zijn we een project gestart met het Pedagogisch Sociaal Werk (PSW). De eerste PSW werkplek is gestart in september 2009 in de keuken. Vervolgens kwamen de horecashop, de afdeling Logistiek en een parkeerwachter erbij. Inmiddels werken diverse cliënten van PSW op verschillende werkplekken in het ziekenhuis. Enkelen hebben inmiddels zelfs een vast contract! De medewerkers van PSW worden begeleid door een jobcoach. Daarnaast zijn op de verschillende werkplekken medewerkers van het ziekenhuis als co-werkers aangewezen. Zij geven instructies en kunnen, indien nodig, de cliënten tijdens het werk ondersteunen.