PDF
Stel PDF samen

Bezoek en contact ICU / CCU

Bezoekers melden zich bij de ingang van de IC-afdeling (route 1F) via de intercom rechts van de toegangsdeuren. Een van onze medewerkers opent de deur voor u. Soms kan het door drukte voorkomen dat u even moet wachten.

De bezoekuren zijn dagelijks van 11:00 - 12:00 uur en van 17:30 - 19:30 uur.

Als de situatie het noodzakelijk maakt dat u langer op bezoek wil komen of op afwijkende tijden, laat dit dan weten aan de verpleegkundige die voor uw naaste zorgt. Per situatie beoordelen we samen met u wat wenselijk en mogelijk is. Overleg ook als u wil blijven waken of als u kleine kinderen wil meenemen.

Wij vragen u het bezoek bij de patiënten aan bed te beperken tot maximaal 2 personen, maximaal een half uur, om de rust van uw naaste en onze patiënten te waarborgen. Bij meer bezoekers kunt u elkaar afwisselen.

Telefoon - Gebruik van mobiele telefoon is toegestaan, maar let erop dat de telefoon op de stille stand staat.

Contact - U mag ons altijd bellen op ons rechtstreeks nummer 0495 - 57 25 00 om te informeren naar de toestand van uw naaste. Wel verzoeken wij u dringend om alleen de directe contactpersoon te laten bellen met ons. Wij mogen alleen aan de eerste contactpersoon informatie over uw naaste verstrekken.

De overdrachtsmomenten zijn minder geschikt om te bellen. Deze zijn van:
06:45 - 07:30 uur,  /  14:15 - 15:30 uur,  /  22:30 - 23:15 uur.

Wilt u een gesprek met de behandelend arts van uw naaste, vraag dit a.u.b. aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Deze regelt dan een afspraak. 

Voor meer informatie zoals welke artsen en disciplines er werkzaam zijn, verwijzen wij naar:
- de folder ICU / CCU: https://sjgweert.nl/patienten/folders/intensive-care-unit/afdeling-intensive-care-icu-ccu
- de website verpleegafdeling ICU / CCU: https://sjgweert.nl/patienten/afdelingen-en-specialismen/verpleegafdeling-1-intensive-care

Bezoektijden

Dagelijks: 
tussen 11:00 - 12:00 uur en 17:30 - 19:30 uur.

Telefoon:
0495 -57 25 00