
Weert Kermis: houd rekening met langere reistijd

SJG Weert tekent aannemingsovereenkomst met BAM: nieuwbouw gaat van start

Stomaverpleegkundige Kim de Kleijn wint award

U krijgt binnenkort een behandeling via de poliklinische behandelkamer (POK). In deze folder vindt u meer informatie over de poliklinische behandelkamer. Het is goed u te realiseren dat uw persoonlijke situatie af kan wijken van de informatie in deze folder.
De pijnspecialist heeft tijdens het polikliniekbezoek met u besproken welke medicatie u wel of niet mag innemen voor de behandeling. Gebruikt u bloedverdunners of medicatie voor diabetes (suikerziekte)? Dan hoort u van de pijnspecialist of u hiermee wel of niet moet stoppen en hoe lang voor de behandeling u zou moeten stoppen.
30% van de mensen heeft na de behandeling napijn. Deze napijn kan dagen tot weken duren, maar verdwijnt bijna altijd. U kunt hiervoor eventueel een pijnstiller innemen (bv. paracetamol).
Pas na 6 - 8 weken is het zinvol om het resultaat van de behandeling te beoordelen. Halvering van de pijn wordt als positief gezien.
Het is mogelijk dat u al eerder een gunstig effect op de pijnklachten merkt (soms meteen na de behandeling, soms na enkele weken).
Ga door met uw pijnmedicatie. Bouw pas af als u duidelijk minder pijn heeft.
2B
U meldt zich op de afgesproken tijd bij het secretariaat van de poliklinische operatiekamer (POK).
Houdt er rekening mee dat u na de behandeling niet zelf aan het verkeer mag deelnemen. Neem iemand mee naar het ziekenhuis om u naar huis te brengen.
Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Neem dan contact op met de pijnpoli.
Pijnpoli:
0495 – 57 29 60
Maandag t/m vrijdag:
09:00 – 11:30 uur
14:00 - 16:00 uur