Verpleegafdeling 4

Op de verpleegafdeling op de 4e etage vinden opnames plaats voor de specialismen cardiologie, chirurgie, geriatrie, KNO, orthopedie, oogheelkunde en urologie.

Nieuwe knie, nieuwe heup
Komt u in aanmerking voor een nieuwe heup of knie dan kunt u terecht bij de zogenaamde 'knie- en heupstraat' waarbij de zorg, nog meer dan voorheen, rondom de patiënt georganiseerd is. Dit traject wordt het 'Snel weer ter been' programma genoemd. Deze manier van werken heeft als resultaat dat u sneller revalideert maar ook uw opnameduur beperkt is tot vier of vijf dagen.

Huiskamer in beeld
Ouderen die zijn opgenomen in SJG Weert, zijn van harte welkom in een van de huiskamers op de verpleegafdelingen. Zij kunnen hier herstellen in huiselijke sfeer. Het accent ligt er niet op ziek zijn, maar op beter worden. Samen eten, bewegen of gewoon wat praten en ontspannen: patiënten blijven actief in de huiskamer. Zo gaan hun gezondheid en mobiliteit tijdens de opname niet verder achteruit. De overgang naar huis is daardoor uiteindelijk minder groot.

Bloemen
Een bloemetje is natuurlijk fijn om te krijgen. Helaas mogen er géén bloemen en planten in potgrond op de verpleegafdeling staan.

Contact

Route:
4E

Telefoon:
0495 - 57 21 17

Bezoektijden