Planbureau

Soms komt een ziekenhuisopname onverwacht, maar meestal wordt een opname vooraf ingepland. Dit gebeurt door het planbureau. Zij verzorgen ook de registratie van uw patiëntgegevens als u voor de eerste keer in SJG Weert komt. 

Opnameplanning
Indien u in het ziekenhuis wordt opgenomen in verband met een behandeling of onderzoek wordt de opnamedatum via het planbureau afgesproken. Bij het vaststellen van de opnamedatum wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven wanneer u op vakantie gaat en dat u niet op een kamer wilt liggen met mannen én vrouwen. Als de omstandigheden het toelaten zullen de medewerkers dit bij het plannen van uw opname meenemen. 

Verplaatsing van een geplande operatie
Het kan gebeuren dat de geplande operatie niet door kan gaan, bijvoorbeeld omdat er een spoedgeval tussendoor is gekomen of dat de specialist zelf verhinderd is door onvoorziene omstandigheden. U wordt dan zo snel mogelijk hiervan op de hoogte gebracht. Mocht u zelf onverhoopt verhinderd zijn, geef dit dan direct door aan het planbureau. In overleg wordt dan een andere datum gepland.

Contact

Route:
Centrale hal

Telefonische bereikbaarheid:
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 11:00 uur en
13:30 - 16:30 uur
0495 - 57 23 01

Folders

Kijk voor informatie over aandoeningen en behandelingen in het:
Folderoverzicht