Reparatiewerkzaamheden medische beeldvorming

21 november 2023

Gisteravond heeft er een kortsluiting plaatsgevonden in het ziekenhuis, waardoor de afdeling medische beeldvorming (radiologie) in de kelder op dit moment gesloten is. Om de getroffen systemen weer in gebruik te nemen, worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Dit gebeurt vanavond tussen 18.00 en 22.00 uur. Tussen 18:30 en 20:30 uur wordt verwacht dat delen van het ziekenhuis geen stroomvoorziening hebben, waaronder het parkeerdek en de centrale hal. Dit betekent onder andere dat er gebruik wordt gemaakt van noodverlichting. In dit bericht leest u wat dit voor bezoekers en patiënten van ons ziekenhuis betekent.

Bezoekuur gaat gewoon door
U kunt vanavond tussen 18:00 en 19:30 gewoon gebruikmaken van het bezoekuur. Wellicht ervaart u enige hinder van de situatie, zoals het gebruik van noodverlichting op het parkeerdek en in de centrale hal. U kunt gewoon gebruikmaken van de lift.

Dienstapotheek blijft geopend
De dienstapotheek blijft geopend. Indien nodig, staat de dienstapotheek tot uw beschikking.

Patiëntenzorg gaat door
De patiëntenzorg blijft ongewijzigd doorgaan zoals normaal. De hinder van de reparatiewerkzaamheden blijft beperkt tot de begane grond.

Medische beeldvorming buiten gebruik
Afspraken op de afdeling medische beeldvorming kunnen vandaag helaas niet doorgaan. Patiënten wiens afspraak niet kan doorgaan, worden persoonlijk geïnformeerd.

--

Update 21-11-2023 - 22:15 uur
Vanavond zijn de reparatiewerkzaamheden grotendeels succesvol uitgevoerd, waardoor de afdeling medische beeldvorming weer operationeel is. In enkele gevallen is er nog sprake van hinder. Deze patiënten ontvangen hierover persoonlijk bericht. Als u geen bericht heeft ontvangen, kunt u gewoon naar uw afspraak komen.

Reparatiewerkzaamheden medische beeldvorming