Minder parkeerplekken vanwege grote onderhoudswerkzaamheden (17 juni t/m 19 juli 2024)

10 juni 2024

Van 17 juni tot en met 19 juli 2024 voeren we groot onderhoud uit aan het bovendek van onze parkeergarage. Hierdoor zijn er tijdelijk minder parkeerplekken beschikbaar - zo’n 108 plekken worden afgesloten. Dat komt neer op ongeveer de helft van het totaal aantal parkeerplekken voor patiënten en bezoekers. We verwachten daardoor extra verkeersdrukte in de omgeving. We doen ons best om de overlast tot een minimum te beperken.

In de eerste week van de werkzaamheden zullen er verkeersregelaars aanwezig zijn om het verkeer te begeleiden. Het beperkte aantal parkeerplekken op ons terrein is bedoeld voor patiënten en bezoekers die afhankelijk zijn van een parkeerplek dicht bij het ziekenhuis, vanwege bijvoorbeeld een beperking. Onze medewerkers zijn gevraagd waar mogelijk elders te parkeren of gebruik te maken van alternatief vervoer. Ook u kunt helpen de overlast te beperken door, indien mogelijk, te kiezen voor alternatieve vervoerswijzen zoals fietsen, het openbaar vervoer, of u laten brengen en halen. Ook kunt u gebruik maken van een van de parkeerfaciliteiten in de omgeving van het ziekenhuis. 

Houd rekening met extra reistijd
Komt u toch met de auto, houd dan rekening met tenminste een kwartier extra reistijd. Mogelijk duurt het langer om een parkeerplek te vinden. Vertrek op tijd van huis om op tijd op uw afspraak te komen.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Minder parkeerplekken vanwege grote onderhoudswerkzaamheden (17 juni t/m 19 juli 2024)