Geslaagde open dag!

24 juni 2019

Afgelopen zaterdag vond de open dag van ons ziekenhuis plaats van 10:30 - 16:00 uur. Tussen de 1200-1500 bezoekers vonden hun weg naar het ziekenhuis om een kijkje te nemen achter de schermen.

Dit jaar was de open dag extra feestelijk, omdat het ziekenhuis dit jaar haar 150-jarig jubileum viert. Daarom waren er o.a. op verschillende plekken ook oude materialen te zien. Daarnaast konden bezoekers door een opblaasbare darm heen wandelen, de reis van een lotusslachtoffer volgen met de ambulance en de brandweer en zelf aan de slag met o.a. intuberen en boren. Maar er was meer te doen! Zo konden bezoekers in beweging komen bij de sportartsen, hun handknijpkracht testen en een kijkje op het Vrouw-Moeder-Kind centrum nemen. Ook aan de kinderen was gedacht. Zij konden met dokter Joe-Hoe op de foto of een eigen röntgenfoto van hun hand knutselen. 

Ook konden bezoekers zien met welke partners wij samenwerken en stonden zij de bezoekers graag te woord om hun vragen te beantwoorden. Onze medewerkers vertelden vol enthousiasme over hun werk en hebben genoten van de grote stroom aan bezoekers die zij hebben mogen verwelkomen.

Benieuwd of u ook op de foto staat? Bekijk dan hier de foto's van de open dag.

Geslaagde open dag!
Afgelopen zaterdag vond van 10:30 tot 16:00 uur de open dag van ons ziekenhuis plaats. We kijken terug op een zeer geslaagde dag!