Fase 2 van onderhoudswerkzaamheden parkeerdek (12 aug. t/m 20 sept.)

29 juli 2024

Houd rekening met minder parkeerplekken
Van 12 augustus t/m 20 september voeren we het vervolg van de werkzaamheden aan het parkeerdek uit. Hierdoor zal opnieuw een aanzienlijk aantal parkeerplekken niet beschikbaar zijn. We verwachten daardoor extra verkeersdrukte in de omgeving. We doen ons best om de overlast tot een minimum te beperken.

Fase 1 goed verlopen
De getroffen maatregelen zijn tijdens fase 1 succesvol gebleken. Hoewel er op de piekdagen sprake was van verkeersdrukte, is er rekening gehouden met de getroffen maatregelen en verliep fase 1 zonder problemen. We danken eenieder voor de medewerking.

Deze maatregelen treffen we (opnieuw) om overlast te voorkomen
Het beperkte aantal parkeerplekken op ons terrein is bedoeld voor patiënten en bezoekers die afhankelijk zijn van een parkeerplek dicht bij het ziekenhuis, vanwege bijvoorbeeld een beperking. Onze medewerkers zijn gevraagd waar mogelijk elders te parkeren of gebruik te maken van alternatief vervoer. Ook u kunt helpen de overlast te beperken door, indien mogelijk, te kiezen voor alternatieve vervoerswijzen zoals fietsen, het openbaar vervoer, of u laten brengen en halen. Ook kunt u gebruik maken van een van de parkeerfaciliteiten in de omgeving van het ziekenhuis. Hierdoor maken we ruimte vrij voor mensen die echt afhankelijk zijn van de auto.

Houd rekening met extra reistijd
Komt u toch met de auto, houd dan rekening met tenminste een kwartier extra reistijd. Mogelijk duurt het langer om een parkeerplek te vinden. Vertrek op tijd van huis om op tijd op uw afspraak te komen.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.

Fase 2 van onderhoudswerkzaamheden parkeerdek (12 aug. t/m 20 sept.)