Beeldbellen: alternatief voor de telefonische afspraak

18 maart 2020Algemeen, Coronavirus, Patiëntenzorg

Zoals eerder aangegeven, houden we het aantal mensen (patiëntbewegingen) in het ziekenhuis op dit moment zo laag mogelijk. Poliklinische afspraken doen we waar mogelijk telefonisch in plaats van in het ziekenhuis. Als alternatief voor de telefonische afspraak biedt het ziekenhuis patiënten de mogelijkheid om te beeldbellen met hun arts/zorgverlener. Hieronder leggen we uit hoe dit werkt.

Werkwijze
Als u een (telefonische) afspraak heeft in SJG Weert en wilt beeldbellen met uw arts/zorgverlener, dient u de app BeterDichtbij op uw mobiele telefoon te installeren.  

Als u de app heeft geïnstalleerd, kiest u de optie ‘Ik heb een algemene vraag’ en doorloopt u de vervolgstappen die in beeld verschijnen. Geef als vraag aan dat u wilt beeldbellen tijdens uw afspraak. Vervolgens wordt een gesprek aangemaakt, en neemt uw arts/zorgverlener op het afgesproken tijdstip via BeterDichtbij contact met u op.

Heeft u vragen over het beeldbellen via BeterDichtbij of heeft u hulp nodig bij het installeren van de app? Neem dan contact op met info@beterdichtbij.nl of 085 – 27 35 398

Meer informatie
Meer informatie over Beeldbellen via BeterDichtbij vindt u hier

Beeldbellen: alternatief voor de telefonische afspraak