Stomazorg

Datum:23 maart 2023
Tijd:18:45 - 21:00 uur
Locatie:Restaurant SJG Weert, Vogelsbleek 5, 6001 BE, Weert

Tijdens deze bijeenkomst, georganiseerd door de stomaverpleegkundige van SJG Weert, is er aandacht voor veelvoorkomende vragen en problemen en de rol van de stomaverpleegkundige. Een chirurg legt uit wanneer en waarom een stoma kan worden teruggeplaatst en wat het beleid is in geval van een stomabreuk. Een vrijwilligster van de Stomavereniging neemt de aanwezigen mee in haar, waarschijnlijk herkenbare, dagelijks leven met een stoma.

In het tweede gedeelte van de bijeenkomst geeft een ervaringsdeskundige onderneemster waardevolle adviezen op gebied van kleding, ondergoed en hulpmiddelen om je in het dagelijks leven prettig te voelen met een stoma. Een gespecialiseerd fysiotherapeut sluit het programma af met bewegingsadviezen bij een stoma.

Tijdens de informatiebijeenkomst is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Informatiemarkt
Na afloop is een informatiemarkt te bezoeken met diverse standhouders op gebied van stomazorg. Hier vindt u belangrijke informatie en producten en kunt u direct uw vragen stellen.

Voor vragen over deze informatiebijeenkomst kunt u contact opnemen met stomaverpleegkundige Kim de Kleijn via stomapoli@sjgweert.nl.      

Stomazorg