Thema-avond 'Leven met kanker'

22 september 2016

De thema-avond 'Leven met kanker' die SJG Weert op 21 september jl. samen met het Toon Hermans Huis Weert (THHW) organiseerde werd druk bezocht.

De aanwezigen waren onder de indruk van gastspreker hoogleraar klinische psychologie Manu Keirse. Hij wist de luisteraars met zijn voordracht te boeien door zijn enthousiaste manier van vertellen en het delen van veel anekdotes en persoonlijke ervaringen. Manu Keirse was in 2010 ook gastspreker bij de opening van het THHW. Pianiste Rosanne Roelofsma zorgde voor een stemmig muzikaal intermezzo.

Algemeen directeur Eric Rikkert memoreerde in zijn welkomstwoord de bijzondere samenwerking tussen SJG Weert en het THHW. Een samenwerking die is ontstaan vanuit de behoefte van de patiënt. Hij feliciteerde het THHW met hun lustrum en sprak zijn bijzondere waardering uit voor alle vrijwilligers van het THHW, die zich al vijf jaar lang inzetten voor mensen met kanker en hun familie. Voorzitter Loekie van Maaren van het THHW ontving een bos bloemen om de waardering symbolisch uit te drukken.

Na afloop van de bijeenkomst was er nog gelegenheid om in de foyer van de RICK onder het genot van een drankje na te praten.  

De thema-avond was de hekkensluiter van vier bijeenkomsten die het THHW organiseerde om hun jubileumjaar te vieren.

Fotgraaf Adrie Hendriks maakte een foto-impressie van deze avond.

Thema-avond 'Leven met kanker'