Succesvolle open dag

22 juni 2017

SJG Weert blikt met tevredenheid terug op een succesvolle open dag zaterdag jl. Ruim 400 bezoekers hebben genoten van een kijkje achter de schermen en waren onder de indruk van wat het ziekenhuis zoal te bieden heeft.

Er was een uitgebreid programma waar verschillende disciplines acte de présence gaven. Zo deden mee de afdeling Medische Beeldvorming, Diëtetiek, het Palliatief Advies en Ondersteuningsteam (PAOT), de Cliëntenraad, het Vrouw–Moeder–Kind centrum, de neurologen en plastisch chirurgen, de Huiskamer voor ouderen, Dagcentrum Oncologie, Prana Personal Training, de afdeling Techniek, het Operatiecentrum en natuurlijk dokter Joe-Hoe.

Vooral de gezellige ontspannen sfeer en het persoonlijke contact met de professionals oogstte veel waardering. Publiekstrekker was het Operatiecentrum waar bezoekers zich lieten informeren over onderzoek van slagaders, ze via een virtuele reality bril een operatie konden beleven en zelfs de mogelijkheid kregen om met behulp van een dottersimulator slagaders te dotteren.

Ook de nieuwe energiecentrale mocht op veel belangstelling rekenen. Speciale gast was ‘zuster Anna’, die een aftrap deed van de campagne ‘Samen Beslissen’ en op een ludieke manier de folder ‘3 goede vragen’ onder de aandacht van de bezoekers bracht.

Sfeerimpressie - video

Foto's van de Open Dag

Succesvolle open dag