SJG Weert en de toekomst

31 oktober 2016

Om goede zorg in het hier en nu te kunnen garanderen, kijken we als organisatie altijd vooruit. Op alle fronten wordt aan de toekomst van SJG Weert gewerkt. Dat ziet u aan de verbouwingen en vernieuwingen rondom onze huisvestiging, maar ook aan de vernieuwende zorg die steeds weer beter wordt afgestemd op uw wensen en behoeften. Onlangs is de koers voor de komende jaren in een meerjarenbeleidsplan vastgelegd. Dit willen we graag met u delen.

De inhoud in 8 zinnen
Centraal in het meerjarenbeleid staat u als patiënt, waarbij we ons bewust zijn van het feit dat dé patiënt niet bestaat. Aan alle verschillende wensen en behoeften willen we, daar waar mogelijk, tegemoet komen. Daarbij hanteren we drie belangrijke speerpunten:

  • Zorg is mensenwerk: Goede zorg kan niet zonder goed opgeleide mensen die iedere dag gemotiveerd en bevlogen hun werk doen.
  • Zorg dichtbij: Daar waar mogelijk moet de zorg voor u dichtbij zijn. Dichtbij in termen van tijd tot de afspraak, tot ingreep of tot diagnose. Maar ook dichtbij in termen van het leggen van contact, het krijgen van informatie of het kunnen maken van een afspraak.
  • Zorg vanuit samenwerking in de keten: SJG Weert kan uitstekende basiszorg bieden in het ziekenhuis zelf, maar een goede samenwerking in de hele keten is nodig voor het beste resultaat.

Samenvatting
Wilt u nog meer weten over de koers die SJG Weert de komende jaren gaat varen? Dan nodigen we u graag uit om het volledige meerjarenbeleid te lezen. Er is ook een samenvatting beschikbaar.

SJG Weert en de toekomst