Screening corona-klachten aan de deur

6 oktober 2020Algemeen, Coronavirus

Omdat het aantal coronabesmettingen weer fors is genomen, hebben wij besloten om iedereen bij de deur te vragen of zij of een huisgenoot klachten hebben die mogelijk op corona kunnen duiden. Dit gebeurt mondeling, maar u kunt ook de vragenlijst op onze website al invullen, dan gaat het sneller.

Ga daarvoor met je gsm naar https://sjgweert.nl/home/vraag-en-antwoord/vragenlijst-coronaklachten en vul de vragenlijst in. Dit kost niet meer dan één minuut. Laat het ingevulde vragenlijstje zien aan onze medewerker. Heeft u ingevuld dat u en uw huisgenoten geen klachten hebben, dan kunt direct doorlopen na het tonen van de vragenlijst. Wel vragen wij u om een eigen mondneusmasker te dragen vanaf uw binnenkomst totdat u het ziekenhuis weer verlaat.

Heeft u of uw huisgenoten wel één of meerdere klachten, maar kan een bezoek aan het ziekenhuis niet worden uitgesteld? Dan krijgt u van ons uit voorzorg een medisch mondneusmasker voor extra veiligheid. Voor begeleiders en bezoekers van patiënten geldt dat zij met klachten het ziekenhuis niet in mogen.

Screening corona-klachten aan de deur