Parkinson, ‘voeding en medicijnen’

20 maart 2017

ParkinsonNet Weert organiseert een informatiebijeenkomst voor mensen met Parkinson en hun naasten. Dit keer staat de avond in het teken van voeding en medicijnen. Ook kunnen bezoekers kennismaken met het ParkinsonCafe Valkenswaard.

Programma
Apotheker A. Boelen, apotheek Zuijdgeest, diëtisten M. Coolen en C. Christiaens, logopedisten E. Schouten en G. Koppen informeren de bezoekers en geven tips op het  gebied van voeding en medicijnen. Ook is er ruime gelegenheid om vragen te stellen. Tot slot verzorgt ParkinsonCafe Valkenswaard een presentatie.

ParkinsonNet
Als gevolg van de ziekte van Parkinson kan iemand uiteenlopende klachten hebben of problemen ervaren op verschillende gebieden. Hierdoor zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling en de begeleiding van mensen met de ziekte van Parkinson. Het is belangrijk dat deze zorgverleners specifiek deskundig zijn en behandelingen goed op elkaar afstemmen. In de regio Weert werken de volgende zorgverleners via het netwerk ‘ParkinsonNet’ samen aan goede zorg voor mensen met Parkinson: fysiotherapeut, apotheker, diëtist, geriater, ergotherapeut, neuroloog, revalidatiearts, GZ-psycholoog, logopedist, specialist Ouderengeneeskunde en Parkinsonverpleegkundige.

Datum: 16 mei 2017
Tijd: 19:00 - 21:00 uur
Locatie: Auditorium, SJG Weert - route 26

 

Parkinson, ‘voeding en medicijnen’