Nieuwe website voor zwangeren in de regio

13 oktober 2017

Wil je zwanger worden, ben je zwanger of net bevallen? Kijk dan eens op www.zwangerinweert.nl. Dit is hét online portaal voor zwangeren en kraamvrouwen in de regio Weert die op zoek zijn naar informatie over zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en de baby.

De website is een initiatief van het Verloskundig Samenwerkingsverband Weert (VSV). Binnen het VSV werken verloskundigenpraktijken, kraamcentra, gynaecologen, kinderartsen, klinisch verloskundigen en verpleegkundigen in de regio Weert nauw samen. Dit om ervoor te zorgen dat de begeleiding aan zwangeren en kraamvrouwen in de regio naadloos op elkaar aansluit.

Naast algemene informatie vinden zwangeren via de site hun weg naar alle folders en brochures die door de zorgverleners aan zwangeren worden uitgereikt. Ook kun je vanaf de site eenvoudig doorklikken naar de websites van alle zorgverleners die zijn aangesloten bij het VSV, zoals de sites van verloskundigenpraktijken en het ziekenhuis.

Ook voor zorgverleners heeft de website een portalfunctie. Zij vinden hier onder andere alle protocollen op het gebied van de verloskunde.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws en nieuwe ontwikkelingen? Volg dan ook de Facebookpagina van het VSV: https://www.facebook.com/zwangerinweert.

 

Nieuwe website voor zwangeren in de regio