Nieuwe bestuurder SJG Weert: Marc Rouppe van der Voort

4 oktober 2023

Met de aanstelling van Marc Rouppe van der Voort is het bestuur van SJG Weert per 1 januari 2024 weer compleet. Hij vormt vanaf dan samen met Gertjan Kamps de raad van bestuur van het ziekenhuis.

Hiermee is de vacature, ontstaan door het vertrek van bestuurder Henri Janssen per september, ingevuld. De raad van toezicht en zittend bestuurder Gertjan Kamps zijn blij met de benoeming. Marc Rouppe van der Voort is op dit moment interim manager zorg & bedrijfsvoering Hartcentrum en programmamanager Juiste zorg Juiste plaats Juiste kosten in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht/Nieuwegein. 

Cees Sterk, voorzitter raad van toezicht: “Marc heeft waardevolle ervaring om de gekozen strategie van ons ziekenhuis succesvol voort te zetten. Hij is een expert als het gaat om zorgprocessen en de inrichting daarvan, zowel intern als in samenwerkingen. Samen met hem zullen we verder werken aan de toegankelijkheid, kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg in de regio. De nieuwbouw van het ziekenhuis is daarin een cruciale stap. We zien zijn komst met veel vertrouwen tegemoet.”

Marc Rouppe van der Voort rondt tot 1 januari 2024 zijn werkzaamheden in het St. Antonius Ziekenhuis af en start dan in SJG Weert.

Nieuwe bestuurder SJG Weert: Marc Rouppe van der Voort