Max Visser stopt als directeur zorg van SJG

3 januari 2017

Max Visser heeft kenbaar gemaakt per 1 maart 2017 te willen stoppen als directeur zorg van SJG Weert. Hij zal nog wel tot 1 juli 2017 beschikbaar blijven voor een goede overdracht van zijn werkzaamheden.

Max Visser trad per 1 maart 2014 aan als directeur zorg en was daarvoor als toezichthouder bij SJG Weert betrokken. Tineke van Schaik-Veltman, voorzitter van de Raad van Toezicht laat weten dat SJG Weert in de bestuursperiode van Max mooie resultaten heeft behaald: “De kwaliteit van de zorg, het belang van de patiënt, het scheppen van een goede werkomgeving voor de specialisten en de verpleging en de samenwerking van SJG Weert met diverse betrokkenen in de zorgketen hadden in het bijzonder de aandacht van Max Visser.

Tijdens zijn bestuursperiode verwierf SJG Weert onder meer de NIAZ-heraccreditatie, scoorde het opnieuw hoog op de ranglijst van meest klantvriendelijke ziekenhuizen, werden vele keurmerken verkregen, twee ‘huiskamers’ voor ouderen gerealiseerd en werd de integratie SEH/HAP voorbereid. De Raad van Toezicht dankt Max Visser voor zijn inzet en wenst hem alle goeds toe voor zijn verdere toekomstplannen.”

Max Visser over zijn aankomende vertrek: “Ik heb de functie van directeur zorg met heel mijn hart vervuld. Ik ben gehecht geraakt aan SJG Weert en zijn medewerkers, maar ik wil de komende jaren mijn energie verdelen over verschillende activiteiten. Iets dat ik me al eerder had voorgenomen en waar ik nu de tijd voor wil gaan krijgen.”

De Raad van Toezicht zal zich beraden over de wijze waarop in de vacature van directeur zorg zal worden voorzien.

Max Visser stopt als directeur zorg van SJG