Dienstapotheek regio Weert per 1 juli in SJG

25 juni 2014

Voor het afhalen van medicijnen buiten de kantoortijden kunnen inwoners van de regio Weert terecht bij de zogenaamde dienstapotheek. Deze is gevestigd in Apotheek Schuttebeemd, maar wordt per 1 juli a.s. verplaatst naar de nieuwe poliklinische apotheek binnen SJG Weert.

Samen met het ziekenhuis en de huisartsenpost - die in de toekomst ook gehuisvest wordt onder het dak van SJG Weert – vormt de dienstapotheek een mooie driehoek als het gaat om spoedzorg. Alles onder één dak, wel zo makkelijk voor de patiënt.

De apotheken in de regio Weert zorgen samen voor bereikbaarheid in avond en nacht voor spoedmedicatie en vragen over medicijnen middels de dienstapotheek regio Weert. Hiervoor gebruikt de dienstapotheek de laatste jaren de ruimte van apotheek Schuttebeemd. Door de opening van de nieuwe poliklinische apotheek in SJG Weert kan de dienstapotheek nu in de avond-, nacht- en zondaguren gebruik maken van deze apotheekruimte. De dienstapotheek is geopend in de avond en nachturen vanaf 18:00 tot 08:00 uur de volgende morgen. Tevens is de dienstapotheek op zon- en feestdagen geopend en bereikbaar via telefoon: 0495 - 54 97 20.

Dienstapotheek regio Weert per 1 juli in SJG