Cliëntenraad zoekt nieuwe leden

22 november 2021

Goede kwaliteit van ziekenhuiszorg voor iedereen in de regio, dat is wat de Cliëntenraad nastreeft. Wil jij dat ook? Laat dan je stem horen en bouw mee aan de toekomst van SJG Weert. Als lid van de Cliëntenraad behartig je de belangen van patiënten, mantelzorgers en bezoekers van het ziekenhuis.

De Cliëntenraad is geen praatgroep, maar een volwaardige gesprekspartner van het bestuur. De Cliëntenraad praat over onderwerpen die er voor de cliënt toe doen, zoals de bouw en inrichting van een nieuw ziekenhuis, veiligheid, kwaliteit van zorg, samenwerking met andere zorgaanbieders en nog vele andere zaken.

Nu de zittingstermijn van enkele leden afloopt, komen er plekken vrij in de Cliëntenraad. Ben je geïnteresseerd in de zorg, verbonden met deze regio en beschik je over goede communicatieve en digitale vaardigheden? Heb je een positief-kritische en constructieve houding en kun je goed samenwerken in een team? En spreekt het je aan om tegen een vrijwilligersvergoeding de belangen van cliënten van SJG Weert te behartigen? Maak dan je interesse kenbaar.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met ambtelijk secretaris Marieke Loijen via m.loijen@sjgweert.nl of 0495 - 57 24 00.

Cliëntenraad zoekt nieuwe leden