29 april Nog even erop uit

29 april 2018

Nauwelijks bekomen van de emotionele afsluiting van mijn werk zijn we op zondagavond richting Westkapelle gereden. Voor mij is Westkapelle mijn tweede woonplaats. We komen hier misschien al meer dan 20 jaar. Hier voelen we ons echt thuis. Ik heb me voorgenomen om de komende dagen echt te gaan genieten voordat ik vrijdag 04-05-2018 de ingreep krijg in het ziekenhuis.

De dagen die volgden probeerde ik ook het werk los te laten. Dit was erg lastig voor me omdat je zo betrokken bent met alles en iedereen. Maar het is me uiteindelijk toch aardig gelukt. We kunnen wel zeggen dat we echt genoten hebben, ondanks dat het de eerste dag zowat de hele dag langdurig heeft geregend. Lekker genoten van ons tweetjes, wat gewandeld, terrasjes gepakt, en met mijn grootste passie bezig geweest, het maken van weerfoto's. Ook had ik mijn drone meegenomen en heb wat liggen te vliegeren als een klein kind op het strand. Samen veel gepraat over wat er staat te gebeuren.

Ondanks mijn positiviteit zoals ik er in sta, ben ik ook heel realistisch, want stel dat het niet goed afloopt? Voor mij was het fijn dat we het er even over hebben gehad. Op woensdagavond zijn we weer huiswaarts gereden. Allebei met het gevoel dat ze ons deze mooie dagen niet meer afnemen.

29 april Nog even erop uit