Artrose spreekuur: SJGZorg app
SJGZorgapp.png

U heeft binnenkort een afspraak op het artrose spreekuur van de poli orthopedie. Enkele dagen voorafgaande aan uw afspraak krijgt u een e-mail met daarin een link. Hierin wordt u verzocht om een account aan te maken. Het aanmaken van dit account kan via een app genaamd SJGZorg of via de link in de mail.

Via dit account wordt u verzocht om enkele vragenlijsten in te vullen. Het is voor ons van belang dat u deze vragenlijsten invult voorafgaande aan uw afspraak.  Deze informatie wordt meegenomen tijdens het consult met de orthopeed.

Lukt u het niet om het account aan te maken? Wellicht kunt u hulp vragen in uw directe omgeving? Mocht u er onverhoopt toch niet uitkomen, neem dan contact op met de poli orthopedie op telefoonnummer 0495-572160.

Mogelijk krijgt u na de afspraak op het artrose spreekuur, via uw account, nog enkele vragenlijsten om in te vullen. Dit is afhankelijk van de keuze van uw behandeling. Mocht u kiezen voor een operatieve behandeling, dan wordt u verzocht om op verschillende momenten een zogenaamd PROMs formulier in te vullen. Door het invullen van deze PROMs formulieren helpt u de orthopedie om de kwaliteit van de prothesen en de zorg te verbeteren.  In deze formulieren staan ook uw patiënt gegevens. Deze worden gecodeerd zodat uw privacy is gegarandeerd. Alleen uw ziekenhuis kent uw gegevens.

 We bedanken u voor uw medewerking.

PhotoCollage_20201130_152029155.jpg

 

PDF
Stel PDF samen