UPDATE - Datastoringen opgelost

21 september 2022

UPDATE  - 19:00 uur 

De datastoring waarmee het ziekenhuis vanochtend werd geconfronteerd en waardoor sommige systemen niet optimaal werkten, is opgelost. De MijnSJG opgeving is weer toegankelijk.

Op dit moment kampt het ziekenhuis met dataproblemen die te maken hebben met het garanderen van een beveiligde verbinding met externe partijen. Gelukkig heeft dat geen consequenties voor uw afspraak of behandeling, die gaat gewoon door. Ook de reguliere zorg gaat door maar kan enige hinder ondervinden doordat sommige deelsystemen niet optimaal werken. We zijn druk bezig, in samenwerking met externe leveranciers, het gelokaliseerde probleem snel op te lossen.

Beter Dichtbij buiten gebruik
- UPDATE -
BeterDichtbij werkt weer

Op dit moment is beeldbellen in ons ziekenhuis helaas niet mogelijk, door een storing in de BeterDichtbij app. Er wordt hard aan gewerkt om dit zo snel mogelijk op te lossen. U kunt wel berichten sturen en lezen van uw zorgverlener in de BeterDichtbij app. Hebt u vandaag een beeldbelafspraak met uw zorgverlener? Dan neemt uw poli of zorgverlener contact met u op om uw afspraak te wijzigen naar een belafspraak of om een nieuwe afspraak in te plannen.

Onze excuses voor het ongemak.

UPDATE - Datastoringen opgelost