Tent aan de voorzijde opgeruimd

23 juni 2020Algemeen

Afgelopen weekend is de tent aan de voorzijde van het ziekenhuis opgeruimd. De tent was enige tijd nodig om patiënten die mogelijk een besmettinggevaar vormden in beeld te krijgen vóórdat zij het ziekenhuis in liepen. Omdat het aantal corona-gevallen in Nederland nu heel laag is, is het nu mogelijk om die controle op een andere manier en ín het ziekenhuis te doen.

Bezoekt u het ziekenhuis binnenkort?
In de hal zijn met borden en stickers duidelijke instructies en aanwijzigingen aangebracht. Let u hier bij binnenkomst goed op, dan kunnen samen zorgen voor veilige zorg. Met de foto's hieronder nemen we u mee in de nieuwe situatie.

 

Nieuwe situatie
Tent-is-weg.jpg
De tent aan de voorzijde van het ziekenhuis is weg. U komt gewoon weer binnen via de hoofdingang. Gedurende het ziekenhuisbezoek vindt u vloerstickers en posters met instructies. We vragen u om deze op te volgen.

Binnenkomst-draaideur.jpg
U kunt het ziekenhuis binnen via de draaideur. Zit u in een scootmobiel? Maak dan gebruik van de schuifdeur aan de rechterkant. Rolstoelen vindt u indien nodig aan de linkerkant.

Desinfectie-handen.jpg
We vragen u om bij binnenkomst altijd uw handen te desinfecteren. Zowel voor de draaideur als binnen vindt u een desinfectiepunt.
Klachten-of-niet.jpg
Hierna is er een meldpunt: heeft u klachten? (hoesten, neusverkoudheid, koorts >38 graden, benauwdheid) Meld u zich dan alstublieft voor een mondmasker. Hiermee mag u het ziekenhuis binnen en kan uw afspraak gewoon plaatsvinden. Dit mondmasker houdt u gedurende het gehele ziekenhuisbezoek op.

Route-kiezen-en-melden.jpg
Aan het eind van de hal vindt u een keuzemoment: komt u voor een polikliniekafspraak of functieonderzoek? Meld u zich dan bij de balie. Als er een rij staat, neemt u plaats op de stickers met voetstappen. Voor het priklaboratorium (bloedafname), medische beeldvorming en een opname/operatie kunt u direct doorlopen naar rechts.

Uitgang.jpg
Terug naar buiten? Volg dan de groene stickers voor de uitgang.

Tent aan de voorzijde opgeruimd