Aanscherping maatregelen: draag een eigen mondkapje

2 november 2021

Vanwege het aantal coronabesmettingen dat snel stijgt in onze regio, hebben wij vooruitlopend op de persconferentie, besloten om onze voorzorgsmaatregelen weer aan te scherpen.  

Dit betekent dat vanaf morgen 3 november wij alle medewerkers, bezoekers, patiënten en hun begeleiders vragen om weer een eigen mondkapje te dragen in ons ziekenhuis. U draagt dit mondkapje vanaf binnenkomst in ons ziekenhuis totdat u het ziekenhuis weer verlaat.

Als u last heeft van klachten en uw afspraak kan niet worden verzet, dan ontvangt u van ons een medisch mondkapje. Bij minder dan 1,5 meter afstand tussen u en uw zorgverlener, zal uw zorgverlener een medisch mondkapje dragen.

Daarnaast zijn de koffie- en waterpunten in de wachtruimtes tijdelijk niet beschikbaar.

De andere voorzorgsmaatregelen blijven van kracht:

  • Heeft u last van corona-gerelateerde klachten? Neem dan eerst contact op met de betreffende polikliniek of het Planbureau (voor operaties) voor u naar het ziekenhuis komt.
  • U mag maximaal 1 persoon begeleiding meenemen als dat nodig is. Voor alle afspraken vragen wij om alleen naar het ziekenhuis te komen i.v.m. onze beperkte wachtkamerruimte en het kunnen garanderen van de 1,5 meter afstand. Heeft u begeleiding nodig, dan mag u maximaal 1 persoon als begeleiding meenemen.
  • Kom niet te vroeg naar het ziekenhuis en verlaat het ziekenhuis zo snel mogelijk na uw afspraak.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst in het ziekenhuis bij de aangegeven dispensers en als u het ziekenhuis verlaat.
  • Houd 1,5 meter afstand en volg de aangegeven instructies in het ziekenhuis
  • Medische Beeldvorming en Priklaboratorium werken alleen op afspraak.
  • Bezoekersregeling: maximaal 2 bezoekers per opgenomen patiënt per dag. Hier vindt u onze bezoekersregeling.
Aanscherping maatregelen: draag een eigen mondkapje